3 steder du kan rejse til i efterårsferien

Efterårsferien er over os – men måske har du stadig ikke fundet ud af, hvor familens tur skal gå til?

Flybilletter er billigere end de nogensinde har været før. Flere flyselskaber, lavere priser på brændstæf og mere energieffektive fly er med til at presse prisen ned, når du og familien gerne vil på tur.

Vi tager her et kig på 3 byer du kan tage til for få penge fra Københavns Lufthavn i Kastrup (og Billund, hvis du bor på den gale side af Fyn):

Barcelona

barcelona by

Barcelona er i de senere år blevet en meget populær by at besøge. Cataloniens hovedstad og med vandet helt ned til Ramblaen er med til at lokke besøgende over hele Europa til Barcelona.

Du flyver til Barcelona El-Prat lufthavnen, hvorfra du med Aerobussen kan komme ind i byen fra blot 6 euro.

I byen har du nem mulighed for både at finde lejlighed med AirBnB, hotel eller hostel – og så kan du ellers gå i gang med at opleve byen. Du kan se fodbold på Camp Nou, deltage i erhvervslivet, tage med til demonstrationer for et frit Catalonien eller blot nyde den lækre havmad og tapas.

Lyder Barcelona godt?

>> Find billige flybilletter til Barcelona her

London

bro i london

Den mest populære destination fra alle danske lufthavne er London. Der går fly næsten hver eneste time fra Københavns Lufthavn fra selskaber som SAS, Norwegian, EasyJet og RyanAir.

London har fire lufthavne du kan flyve til: Standstedt, Luton, Gatwick og Heathrow. Især Heathrow er attraktiv at flyve til, da du kan tage den londonske metro (the tube) herud, men flybilletter koster mere, da landingstilladelse i lufthavnen efter reglerne om udbud og efterspørgsel ligeledes koster mere.

Hvis du mener at du har set både London og Barcelona har vi endnu et godt skud i bøssen herunder.

Hvis London er dit sted, så:

>> Find billige flybilletter til London her

Paris

Skærmbillede 2015-10-13 kl. 14.09.36

Verdens mest populære turistdestination hedder Paris og det er ikke uden grund. Mere end 30 millioner mennesker besøger hvert eneste år Kærlighedens hovedstad og går lange ture op og ned af Champs Elysees, tager turen op i Eiffeltårnet og nyder de flotte malerier i Louvre.

Fra Danmark er det muligt at flyve til Paris fra omkring 1.000 kroner både frem og tilbage.
Dine lufthavne er Charles de Gaulle og Orly. Der er andre lufthavne, der af markedsføringsmæssige hensyn kaldes for Paris, men som i virkeligheden ligger en hel del væk. Hvis lufthavne ligger 150 kilometer væk, men du kan rejse til Paris, er det da i virkeligheden Paris eller noget helt andet?

Hvis Paris lokker, så er det følgende link, du skal have fat i:

>> Find billige flybilletter til Paris her

Rejs udenfor efterårsferien og spar penge

Flypriser bliver sat efter de almindelige regler om udbud og efterspørgsel. Hvis mange gerne vil flyve i samme periode bliver prisen for den enkelte billet også højere, så flyselskabet kan tjene flere penge.

Af den grund bør du også overveje at flyve udenom skolernes efterårsferie.

Der er mange der rejser i efterårsferien og derfor ender priserne også i den høje ende. Kan du tåle at rejse fx ugen efter efterårsferien kan du umiddelbart spare mange penge på denne måde. Din flybillet kan sagtens ende med at koste det halve, når først efterspørgslen er faldet til et mere almindeligt niveau.

Overvej også, om du kan bo med AirBnB i stedet for et hotel. Det er billigere i de fleste byer og du kan få nogle meget spændende lejligheder som en ekstra bonus fremfor et kedeligt hotelværelse.

God rejse og held og lykke med at finde de billige flybilletter. Det starter altid med en søgning på en af de mange online søgemaskiner, hvor priser fra alle selskaber samles!

Om skribenten

Kommenter

*